Select Page

1. številka glasila Naše poti

Šolsko glasilo Naše poti potuje po spletu

Se še spomnite, kaj imate na urniku v ponedeljkih prvo uro?

In kdo je bil zadnji reditelj, ki je brisal tablo?

Kako pa je z dolžino hlač? Marsikomu so tiste, ki jih je nosil marca, zdaj že prekratke.

Naš vsakdanjik se je marca v trenutku postavil na glavo, a smo ga do danes nekako posvojili in prilagodili razmeram. Ja, ljudje smo prilagodljivi in spremembe znamo včasih sprejeti tudi kot izziv.

Tudi v uredništvu šolskega glasila smo ugriznili v izziv. Pravzaprav sva “virtualno” glavi staknili mentorici. “Poskusimo s spletnim glasilom,” sva si rekli in z e-dopisovanjem nagovorili učitelje, ki so bogato zbirko gradiv svojih učencev poslali na najin naslov. Navdušeni nad delom in izdelki, ki nastajajo pri pouku doma, sva spoznali, da ne bo dovolj ena, ampak več številk.

V prvi lahko preberete razmišljanja učenk in učencev zadnje triade. Devetošolci so se pri angleščini izkazali tudi kot avtorji stripov. Vmes nas pokuka nekaj mavric pa fotografij vaših dejavnosti in umetnij.

Vas zanima, kaj bo v naslednjih? Poskrbeli ste, spoštovani učitelji in učenci, da boste z “listanjem” po Naših poteh spoznavali utrinke pouka na daljavo, izvedeli, kaj delajo na naših podružnicah, dobili ideje, kaj početi, da ni dolgčas, obujali spomine na sošolce, učitelje … Hkrati pa je glasilo tudi dokument tega časa.

Tukaj odprite spletno številko Naših poti in uživajte v branju!

Naj bo vse lepo in prav vam želiva

mentorici Slavica Mohorč in Katarina Primožič

Dostopnost