Select Page

Petek, 29. 9. 2023

Že je prišel zadnji dan naše šole v naravi, ki smo ga spet otvorili z jutranjo telovadbo in zajtrkom. Sledilo je pakiranje kovčkov in še zadnji sprehod do morja. Nato je učiteljica Marjeta razglasila zmagovalce v urejenosti sob.  Kmalu nas je prišel iskat avtobus in Debelemu rtiču smo pomahali v slovo. Letos je bilo posebej lepo! Za piko na i, smo si ogledali Lipico in se odpeljali nazaj domov staršem v objem.

Četrtek, 28. 9. 2023

Današnji dan je bil posebej zanimiv, saj nas je po zajtrku ladja odpeljala do mesta Piran, kjer smo si ogledali trg, cerkev in akvarij, za zaključek pa smo se odpravili še po nakupih. Pri cerkvi nas je nepričakovano razveselila gospa, ki je igrala na harfo in z zanimanjem smo ji prisluhnili. Po kosilu smo spet skočili v morje in nato odigrali nekaj iger z žogo. Pri polni luni smo se odpravili na lov za zakladom, kjer so nas učitelji nekajkrat pošteno presenetili.

Sreda, 27. 9. 2023

Jutro smo začeli s telovadbo in obilnim zajtrkom. Tudi danes smo dopoldanske ure preživeli v bazenu, kjer je veliko učencev osvojilo bronaste, srebrne in celo zlate delfinčke. Prekrasno jesensko sonce nas je zvabilo še v morje in učilnice na prostem, kjer pridobivamo dragoceno znanje. Z obiskom nas je razveselila tudi gospa ravnateljica Monika Čemažar. Zvečer pa smo se pomerili v zelo dinamični igri od 1 do 100. Za nami je spet odličen dan!

Torek, 26. 9. 2023

Na Debelem rtiču nas razvajajo poletne temperature in še vedno toplo morje. Tudi burja se je umirila, zato smo se cel dan učili in zabavali na soncu in v morju. Zvečer je sledila še zabava in ples na obali.

Ponedeljek, 25. 9. 2023

Petošolci sporočamo, da smo srečno prispeli na Debeli Rtič in da smo že nastanjeni po sobah. No, še bolje: tudi prvo plavanje smo že dali skozi! Lepo se bomo imeli! 

Začeli smo tudi že s poukom ob morju, po večerji pa smo se podali na pohod po bližnji okolici.

Dostopnost