Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo vas k sodelovanju na naših pogovornih urah in roditeljskih sestankih v tem šolskem letu. Vaša prisotnost in sodelovanje sta izjemnega pomena za uspeh naših otrok in šolske skupnosti kot celote.

Pogovorne ure so odlična priložnost za oseben stik z učitelji vaših otrok. Na teh srečanjih lahko razpravljate o njihovem napredku, morebitnih težavah ali pa preprosto izmenjate informacije o tem, kako vaši otroci doživljajo šolo. Pogovorne ure bodo potekale v dnevih, ki so navedeni v tabeli spodaj in vas z veseljem pričakujemo.

Roditeljski sestanki pa so priložnost, kjer bomo skupaj razpravljali o ključnih temah, ki se nanašajo na našo šolo in naše otroke. Letos se bomo osredotočili na teme, kot so razvijanje pripadnosti šoli, graditev spoštljivega odnosa in strpnosti ter spodbujanje odgovornega in varnega ravnanja. Vaše ideje, mnenja in predlogi so ključnega pomena pri oblikovanju smernic in ukrepov za šolsko leto. Prvi roditeljski sestanki bodo potekali po navedenem razporedu v tabeli spodaj in vas vabimo, da se nam pridružite.

Vaša aktivna udeležba na teh dogodkih bo zagotovila, da bomo skupaj oblikovali okolje, ki bo spodbujalo rast, razvoj in uspeh naših otrok.

Vljudno vabljeni!

ravnateljica OŠ Železniki
Monika Čemažar

Dostopnost