Select Page

Night Party, 9. b

V petek, 6.3.2020, smo 9.,b priredili še zadnji letošnji ples. Prostor smo pripravljali po pouku in dokočali priprave še pol ure pred pričetkom plesa. Ob 18.00 pa se je začelo. Plesali in prepevali smo 2 uri. Vmes pa smo si vzeli krajši počitek, ki smo ga popestrili z nagradno igro. Potekala je podobno kot tombola, dobitki pa so bili slastni muffini. Ob 20.00 smo zaključili z druženje. B-jevci smo s skupnimi močmi pospravili in uredili jedilnico. S plesom smo bili zelo zadovoljni.

 

 

Candy Party, 9. c

V petek, 31. 1. 2020, smo učenci 9.c razreda organizirali plesno druženje za vse učence in učenke od 6. do 9. razreda. S pripravami smo začeli že ob 17.00, pripravili smo zvočnike, luči in prostor za zabavo. Gostje so začeli prihajati ob 18.00, zabava pa je trajala do 20.00.

Skupaj smo plesali in se zabavali ob dobri glasbi in sproščenem vzdušju. Slišali in vrteli smo se ob različnih zvrsteh glasbe,  od balkanskih do angleških pesmi ter od narodne zabavne do disco glasbe, manjkalo niso niti ljubezenske pesmi. Po končanem dogodku smo gostitelji tudi pospravili in počistili jedilnico ter naredili še skupno fotografijo.

Mario Pintar, 9.c

 

Green Party, 9. a

V petek, 10. 1. 2020, smo v šolski jedilnici učenci 9.a razreda pripravili šolski ples. Poimenovali smo ga Green party. V ta namen smo se oblekli v zelena oblačila. Bilo je zelo zabavno. Prišlo je veliko učencev in vzdušje je bilo odlično. Poslušali in plesali smo na več zvrsti glasbe. Največkrat se je vrtela Makarena. To je poseben ples, ki ga zna večina učencev. Ob njem se vsi neskončno zabavamo.

Veseli nas, da je ples uspel in smo bili vsi kar se da sproščeni in dobre volje. Želimo si še več takih priložnosti za druženje.

Tilen Šmid, 9. a